NICORETTE®

Nå er den her!

En revolusjon i å hjelpe røykere å slutte. NICORETTE® Freshmint Munnspray. Begynner å lindre røyksuget etter kun 60 sekunder.

Se også vår instruksjonsfilm

Example Video

Watch Video: 

Nå er den her!

En revolusjon i å hjelpe røykere å slutte. NICORETTE® Freshmint Munnspray. Begynner å lindre røyksuget etter kun 60 sekunder.

Se også vår instruksjonsfilm

NICORETTE® Freshmint munnspray er den første ‘røykeslutt’-munnsprayen. Den’virker raskt, er fleksibel og utviklet for et aktivt liv.

TAB1

Hold ut i ett minutt! NICORETTE® Freshmint munnspray begynner å virke etter 60 sekunder, og hjelper deg med å raskt overvinne røykesuget.

NICORETTE® Freshmint munnspray – spesialutviklet for rask effekt

NICORETTE® Freshmint munnspray erstatter effektivt noe av det nikotinet kroppen din er vant til å få fra sigaretter.

Det er klinisk bevist at NICORETTE® Freshmint munnspray mer enn dobler sjansene dine for å slutte å røyke, sammenlignet med placebo (narrespray).

Hold ut i ett minutt! NICORETTE® Freshmint munnspray begynner å lindre røykesuget etter kun 60 sekunder

Nikotinfrigjøringen fra NICORETTE® Freshmint munnspray skjer umiddelbart og absorberes hurtig gjennom slimhinnene i munnhulen. Røykesuget begynner derfor å lindres etter kun 60 sekunder.

Dette hjelper deg å takle røykesuget så snart det oppstår, slik at du kan raskt gjenvinne kontroll og føle deg mer trygg på at du vil lykkes i røykesluttforsøket.

Innovativ format og pakningsdesign - egnet til å putte i lommen eller håndvesken

NICORETTE® Freshmint munnspray er liten, diskret og passer i lommen eller vesken. Ved å ha den innen rekkevidde, er du forberedt når nikotinsuget plutselig oppstår.

Slik fungerer NICORETTE® Freshmint munnspray