Mann i parkert bil som åpner tyggegummipakning

Nikotinabstinens – dette kan du forvente

Det kan føles skummelt å bestemme seg for å stumpe røyken. Men om du vet hva du kan forvente deg, kan du forberede deg godt og føle at det er du som har kontrollen! Vi er her for å hjelpe deg.

Nikotinsug

Du kan fortsatt ha lyst på røyk etter at du har sluttet, og vi vet at det kan være vanskelig å være sterk når nikotinsuget slår til! Den gode nyheten er at jo lengre du klarer å holde deg nikotinfri, jo lengre går det mellom hver gang nikotinsuget melder seg.

Det finnes et par ting du kan gjøre for å holde nikotinsuget i sjakk:

  1. Demp nikotinsuget med et NICORETTE® produkt. Om du ønsker noe som kan dempe nikotinsuget der og da, når det slår til, kan du prøve NICORETTE® tyggegummi, NICORETTE® sugetabletter, NICORETTE® munnspray eller NICORETTE® inhalator.
  2. Les våre beste tips for hvordan du kan overvinne nikotinsuget, slik at du kan få mer kontroll over nikotinsuget i tiden fremover.

Andre abstinenssymptomer

Du kan også få andre symptomer på nikotinabstinens. Dette kan for eksempel være engstelse, frustrasjon og nedstemthet. For det første er disse symptomene helt normale, og de vil bli svakere med tiden! Faktisk er slike følelser sterkest i den første uken etter røykeslutt, og derfor er det viktig at du holder ut den tøffe første uken. Studier har vist at det å holde seg røykfri den første uken kan gi 9 ganger større sjans til å slutte helt å røyke, uavhengig av om du bruker nikotinerstatningsprodukt eller ikke. Nikotinerstatningsprodukter som NICORETTE® kan imidlertid hjelpe til å dempe abstinenssymptomene, og hjelpe deg gjennom den tøffeste tiden. Finn produktet som kan passe til deg.

10 tips för att sluta röka

10 tips for å slutte å røyke

Vi vet at det å slutte å røyke kan være en av de største utfordringene du kan møte. Her finner du tips som kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe og å følge planen.

2 menn som går og snakker i skogen

Fakta om det å slutte å røyke

Tror du at du vil bli mer stresset av å slutte å røyke? Tror du at skaden er uopprettelig, og at det er for sent å slutte nå? Vi gir deg faktaene om hva som skjer når du slutter å røyke.