Eldre ektepar holder hender, går ved marinaen

Har du prøvd å slutte tidligere?

Du har kanskje prøvd å slutte å røyke, én eller flere ganger tidligere, og vi vet hvor frustrerende det kan føles! Det er vanskelig å stumpe røyken, men det er samtidig noe av det mest fantastiske du kan gjøre. Så ikke gi opp! Vi er her for å hjelpe deg.

Husk: Det er aldri for sent

De helsemessige fordelene ved å stumpe røyken starter allerede den første timen etter at du har sluttet, og du blir stadig sunnere i dagene og ukene etterpå. Selv om du f.eks. først slutter når du er 60 år, kan du likevel forlenge livet ditt med flere år. Lær mer om de ulike helsemessige fordelene ved å stumpe røyken.

Lær av dine tidligere forsøk

Hvis du har sluttet å røyke tidligere, bør du se på det som noe positivt! Du kan bruke erfaringene fra forrige gang til å lykkes denne gangen.

  • Fikk du støtte?
    Brukte du nikotinerstatningsprodukter sist gang du prøvde? Når du slutter å røyke, kan du få symptomer på nikotinabstinens, inkludert nikotinsug, engstelse, hodepine og nedstemthet. Nikotinerstatningsprodukter som NICORETTE® kan dempe abstinenssymptomene og gjøre det lettere å motstå nikotinsuget. NICORETTE® kan faktisk doble sjansene dine for å lykkes sammenlignet med om du kun baserer deg på viljestyrke. Du kan prøve NICORETTE® kombinasjonsløsning for å få mest mulig hjelp.
  • Visste du hva du skulle gjøre om du sprakk?
    Hvis du sprekker denne gangen, er vi her for å hjelpe deg slik at du ikke mister inspirasjonen. Alle kan sprekke, så ikke vær så streng mot deg selv! Det viktigste er å vite hvordan du skal takle et tilbakefall.
  • Kjente du til disse 10 tipsene for å stumpe røyken?
    Hadde du gode råd og tips om hvordan du skulle lykkes sist gang du prøvde å slutte? Vi har satt sammen en liste med 10 gode tips som kan hjelpe deg.
Myter och fakta om nikotin

Myter og fakta om nikotin

Er du redd for å bli avhengig av nikotin? Tror du det beste er å stumpe røyken fra den ene dagen til den neste? Skaff deg kunnskap, slik at du kan planlegge grundig hvordan du skal slutte.

10 tips för att sluta röka

10 tips for å slutte å røyke

Vi vet at det å slutte å røyke kan være en av de største utfordringene du kan møte. Her finner du tips som kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe og å følge planen.