Eldre par smiler

Etabler et nettverk av folk som kan hjelpe deg på veien

Vi vet det kan være vanskelig å slutte å røyke. Noen ganger trenger du kanskje litt støtte fra andre. Det å ha noen du kan støtte deg til i et svakt øyeblikk, kan være akkurat det du trenger for å holde deg til planen. Her er våre forslag til hvordan du kan lage et støttenettverk før du stumper røyken.

  • Finn noen å slutte sammen med
    Snakk med venner eller kolleger som røyker, for å høre om en av dem vil slutte sammen med deg! En røykeslutt-partner vil ha lettere for å forstå hva du går gjennom enn en partner eller venn som ikke røyker. Hun eller han opplever akkurat de samme følelsene, abstinensene og problemene. Derfor kan dere støtte hverandre når det trengs.
  • Bli med i en lokal gruppe
    Spør på apoteket eller spør legen din om det finnes «røykeslutt»-grupper du kan delta i, eller let etter en slik gruppe på nettet.
  • Start en blogg
    Hvorfor ikke starte en blogg om det du opplever? Gjennom regelmessige innlegg kan du dele oppturene og nedturene dine, og bloggen i seg selv er en god motivasjonsfaktor for å holde ut!
Myter och fakta om nikotin

Myter og fakta om nikotin

Er du redd for å bli avhengig av nikotin? Tror du det beste er å stumpe røyken fra den ene dagen til den neste? Skaff deg kunnskap, slik at du kan planlegge grundig hvordan du skal slutte.

10 tips för att sluta röka

10 tips for å slutte å røyke

Vi vet at det å slutte å røyke kan være en av de største utfordringene du kan møte. Her finner du tips som kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe og å følge planen.