Gör dig redo att sluta röka


Vi kan hjälpa dig att sluta röka genom att ge dig den information, de verktyg och det stöd du kan behova. Du kan ta del av våra bästa tips, lära dig om alla fördelar med att sluta röka och även räkna ut hur mycket pengar du kan spara. Kom igång med din fantastiska resa idag!

Gjør deg klar til å stumpe røyken

Du har kanskje prøvd å slutte å røyke, én eller flere ganger tidligere? Vi har samlet noen tips som kan hjelpe deg å lykkes denne gangen.

Myter og fakta om nikotin

Er du redd for å bli avhengig av nikotin? Tror du det beste er å stumpe røyken fra den ene dagen til den neste? Skaff deg kunnskap slik at du kan planlegge grundig hvordan du skal slutte.

Fakta om det å slutte å røyke

Tror du at du vil bli mer stresset av å slutte å røyke? Tror du at skaden er uopprettelig, og at det er for sent å slutte nå? Vi gir deg faktaene om hva som skjer når du slutter å røyke.

10 tips för att sluta röka

10 tips for å slutte å røyke

Vi vet at det å slutte å røyke kan være en av de største utfordringene du kan møte. Her finner du tips som kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe og å følge planen.

Fordelene ved å stumpe røyken

Har du noen gang lurt på hva som skjer med kroppen når du slutter å røyke? Lær mer om alle fordelene ved å stumpe røyken.

Nikotinabstinens – dette kan du forvente

Når du har sluttet å røyke kan du få nikotinabstinens. Dette er helt normalt. Vi har samlet litt informasjon og noen tips som kan hjelpe deg gjennom dette.

Lage et støttenettverk for røykeslutt

For enkelte hjelper det å få støtte fra venner, familie eller en ekspert når det er ekstra vanskelig å holde seg unna røyken. Lær hvordan du lager deg et støttenettverk før du stumper røyken.

Røykeslutt-kalkulator

Med vår Røykeslutt-kalkulator kan du regne ut hvor mye penger du kan spare på å slutte å røyke.

Røyking og graviditet

Å gi babyen din en sunn start på livet ved å beskytte ham eller henne mot tobakksrøyk, er noe av det beste du kan gjøre.