VÅRT BÆREKRAFTANSVAR

Nicorette® bærekraftvisjon

Nicorette® ønsker å hjelpe røykere å slutte både med tobakk og nikotin, og på den måten bidra til å skape en verden som tilslutt ikke lenger har bruk for oss. På veien frem skal vi ta vare på miljøet.

 

nic_sustainability_heat_v6_1.png

Bilde som viser Nicorette-fabrikken og dens karbonnøytralitet

Karbonnøytral fabrikk

Vi er stolte over at fabrikken vår i Helsingborg, Sverige* er uavhengig sertifisert som karbonnøytral når det kommer til energibruk, både i:

  1. produksjonsjon
  2. lager, og
  3. forskning-, og utvikling

Vi har redusert Co2 utslippene fra å ha vært 5012 tonn pr. år ned til 0 pr. år. Dette tilsvarer å ta bort Co2 utslippet fra ca. 1000 bensindrevne personbiler.**

Hvordan har vi fått det til?

  1. Ved å forbedre energieffektivitet og å redusere energibruken
  2. Ved å bruke sertifiserte bærekraftige energikilder

Reduksjon av plast

Vi jobber for å redusere mengden plast vi bruker samtidig som vi fortsatt skal tilfredsstille de eksterne regulatoriske kravene for legemidler. Vår primære utfordring er å sikre høy kvalitet og høy sikkerhet, inkludert beskyttelse mot fuktighet og oksygen.

Det å finne alternative og mer bærekraftige materialer, som fortsatt sikrer kvaliteten, er ikke alltid like enkelt. Vi er imidlertid bestemte på at vi skal kunne klare dette og ser frem til å fortsette å dele fremgangen vår med dere.

nic_sustainability_plastic_v8_1.png

Resirkuleringslogo med Nicorette-pakke

For mer informasjon

Johnson & Johnson og bærekraftansvar
Vår forpliktelse til bærekraft begrenser seg ikke til Nicorette®. Følg linken under for å se mer om hvordan vårt morselskap, Johnson & Johnson, jobber med bærekraft.

https://www.jnj.com/environmental-sustainability