2 personer som sykler i fjellet med solbriller og hjelm

Er du klar til å stumpe røyken for godt?

Vi mener at det å slutte å røyke er noe av det mest fantastiske du kan gjøre i livet. Men vi vet at det også er noe av det vanskeligste. Vi er her for å hjelpe deg.

Helsegevinstene ved å bli røykfri begynner allerede fra første dag. Du vil oppleve mange fordeler når du stumper røyken for godt. Allerede etter to dager kan du få bedre smakssans, og etter tre dager vil du trolig kjenne at du har mer energi. Men det krever stor viljestyrke å stumpe røyken helt, og det er derfor vi er her for å hjelpe deg!

Få den riktige starten med NICORETTE® og klar én uke uten røyk

Kommer du deg gjennom den første uken som røykfri, har du ni ganger større sjanse til å slutte for godt, uavhengig av om du bruker nikotinerstatningsprodukter eller ikke.

Klar én uke uten røyk

Få nyttige tips om hvordan du bekjemper røyksuget

Det er vanskelig å slutte å røyke, og det er helt normalt at du føler deg irritabel og frustrert underveis, spesielt i begynnelsen.

Med hjelp fra NICORETTE® produkter kan du dempe disse symptomene slik at de blir lettere å håndtere.

I tillegg til det å kunne holde kontroll på røykesug og abstinenssymptomer med et NICORETTE® produkt bør du også lære hva som utløser røyksuget, slik at du kan unngå disse situasjonene eller være forberedt når de oppstår.

Finn ut hvordan du kan overvinne nikotinsuget

Nicorette sugetablett, tyggegummi og munnspray

Finn produktet som kan passe for deg

Svar på noen korte spørsmål for å finne produktet som kan passe for deg.

Kvinne i restaurant bruker nicorette munnspray etter måltid

Vil du slutte ved å trappe gradvis ned på røykingen?

Lær hvordan du kan trappe gradvis ned, for så å slutte helt. Du kan redusere antallet sigaretter du røyker per dag og samtidig holde røyksuget i sjakk med NICORETTE® tyggegummi, NICORETTE® sugetabletter eller NICORETTE® inhalator.