Hvor mye kan du spare?

Regn ut hvor mye penger du kan spare når du slutter å røyke.

NOK 0
Hvor mye betaler du for en pakke sigaretter?

NOK 0.00

Hvor mange sigaretter røyker du per dag?

# 0

 

 

Den første uka

 

Den første måneden

 

Seks måneder

 

Det første året

 

Fem år

 

Røykeslutt-kalkulator

A coin being placed in a piggy bank

Hver sigarett du ikke røyker betyr mer penger i lommeboken. Røykeslutt-kalkulatoren regner ut hvor mye penger du kan spare, på én uke til et helt år etter at du har stumpet røyken for godt. Prisen på én sigarett virker kanskje ikke så høy, men prisen øker fort hvis du ganger den med 5, 10, 15, 20 eller flere sigaretter om dagen. Og dersom du har vært røyker i noen år, kan kostnadene overraske deg! Det kan imidlertid også besparelsene. Sjekk ut vår praktiske røykeslutt-kalkulator for kostnader – og hvor mye du kan spare.

Hvor mye koster det å røyke?

I skrivende stund er gjennomsnittsprisen for en 20-pakning sigaretter 150 kroner. Det er 7.50 kroner per sigarett. Den nøyaktige kostnaden vil imidlertid avhenge av dine røykevaner, som f.eks.
• Hva du røyker (sigaretter, rulletobakk, sigarer)
• Hvor mye røyker du per dag/uke
• Ditt favorittmerke
• Relevant tilbehør (rullepapir, filtre og lightere)ª

Hvor mye penger kan du spare ved å slutte å røyke?

Den gode nyheten er at så snart du bestemmer deg for å slutte å røyke, kan du se hvor mye du sparer. Vår røykeslutt-kalkulator gir en god indikasjon på hva du kan spare i løpet av en uke, en måned og et år.

Selv om du bruker penger på nikotinerstatningsprodukter som støtte for å bli røykfri, er det mye billigere enn å bruke penger på sigaretter. Og når du først er røykfri, kommer du ikke til å bruke en krone på røykerelaterte produkter.

Det tar ikke lang tid før du legger merke til de ekstra pengene i lommeboken, bankkontoen eller i sparebøssen. Å se de sparte pengene vokse kan være en motiverende faktor som kan hjelpe deg med å nå dine røykfrie mål.

Hvordan vil du bruke pengene du har spart ved å slutte å røyke?

Du kan bruke pengene du sparer på hva du vil. Uansett hvor mye du vanligvis røyker, kan du spare tusenvis av kroner i løpet av noen måneder, og muligens hundre tusen etter bare ett år som røykfri.

Du kan bruke de sparte pengene på
• En familieferie i utlandet
• Oppgradering til en nyere eller større bil
• Oppussing
• Et kjæledyr
• En hobby eller lidenskap – enten det er sport, musikk, kunst eller noe annet

Å bestemme seg for et sparemål er en fin måte å holde motivasjonen gående. Du kan bli overrasket over hvor raskt du når ditt økonomiske mål etter å ha sluttet å røyke.

Begynn reisen til en røykfri fremtid med nikotinerstatningsprodukter.

Vårt utvalg av Nicorette-produkter hjelper deg med å slutte å røyke. Hvert produkt bruker kraften av nikotinerstatningsterapi for å hjelpe deg å stumpe røyken for godt. Produktene tilfører kroppen lavdoser av nikotin for å hjelpe deg med å tilfredsstille nikotinabstinenssymptomer. Denne dosen er lavere enn den i sigaretter. Dette kan redusere utfordrende abstinenssymptomer. Hvis du kombinerer to nikotinerstatningsprodukter, kjent som kombinasjonsløsning, kan dette være mer effektivt enn å kun bruke ett produkt. Kombinasjonsløsningen av to nikotinerstatningsprodukter er kun for de som er svært nikotinavhengige, de som tidligere har mislykkes med røykeslutt, eller de som fremdeles erfarer røykesug til tross for at de bruker et nikotinerstatningsprodukt.

Man kan bruke et plaster for målrettet kontroll av røykesug i kombinasjon med et hurtigvirkende produkt som tyggegummi, nesespray eller en inhalator. Dette kan være en veldig effektiv metode for røykeslutt. Det er gode nyheter for både helsen og lommeboken. Kom i gang allerede i dag for reisen din til en røykfri fremtid. Finn det riktige Nicorette-produktet for deg.

mask-group-savings.webp