Mange sluttforsøk?

Vi forstår at du kanskje har flere forsøk på røykeslutt bak deg, og dette kan være innmari frustrerende! Å slutte å røyke er vanskelig, men det er også noe av det mest fantastiske du kan gjøre, så ikke gi opp! Vi er her for å hjelpe deg.

Husk at det aldri er for sent med røykeslutt

Helsefordelene ved å slutte å røyke starter allerede i løpet av den første timen etter røykeslutt, og du blir sunnere de påfølgende dagene og ukene. Selv om du slutter når du er i sekstiårene, kan røykeslutt bidra til å øke livslengden.

Lær av tidligere sluttforsøk

Brukte du nikotinerstatningsprodukter ved forrige sluttforsøk? Når du slutter å røyke, kan du erfare nikotinabstinenssymptomer som nikotinsug, angst, hodepine eller dårlig humør. Nikotinerstatningsprodukter, for eksempel Nicorette® munnspray, kan bidra til å lindre disse abstinenssymptomene og bekjempe trangen til å røyke. Faktisk kan Nicorettes® nikotinerstatningsprodukter øke sjansene dine for å lykkes med å slutte å røyke, sammenlignet med å stole på viljestyrke alene.

Hvorfor ikke prøve Nicorette® kombinasjonsløsning og maksimere sjansen for å slutte for godt?*

* kontra det å bruke et enkelt nikotinerstatningsprodukt. Kombinasjonsløsning må inkludere Nicorette depotplaster pluss ett annet fleksibelt nikotinerstatningsprodukt.

Å kombinere to nikotinerstatningsprodukter, kjent som kombinasjonsløsning, kan være mer effektivt enn å kun bruke ett produkt. Kombinasjonsløsning av to nikotinerstatningsprodukter er kun for de som er svært nikotinavhengige, de som tidligere har mislykkes med røykeslutt, eller de som fremdeles erfarer røykesug til tross for at de bruker et nikotinerstatningsprodukt.

Hva gjør du hvis du røyker en sigarett?

Hvis du opplever et tilbakefall er vi her for å hjelpe deg tilbake på sporet. Tilbakefall er svært sannsynlig, så ikke vær for hard mot deg selv! Det viktigste er å vite hvordan du skal takle situasjonen. Hvis du opplever regelmessige tilbakefall, bør du lese vår guide til hvordan du kan stumpe røyken én gang for alle.