ABSTINENSSYMPTOMER

Woman looking tired

Røykeslutt kan virke uoverkommelig, men du kan få kontroll over situasjonen om du vet hva du har i vente. Vi er her for å hjelpe.

Røykesug

Det er ikke uvanlig å ha lyst på én til sigarett når du slutter å røyke, og vi forstår at det kan være vanskelig å ikke gi etter for røykesuget. Den gode nyheten er at jo lengre du holder deg røykfri, jo sjeldnere vil du merke røykesuget.

Vi har samlet noen tiltak for hvordan overvinne røykesuget:

1) Lindre røykesuget med et Nicorette®-produkt. Dersom du opplever røykesug når du sosialiserer med venner, bør du prøve et av våre fleksible produkter: Nicorette® tyggegummi, Nicorette® sugetabletter eller Nicorette® munnspray.

2) Sjekk ut våre beste tips for hvordan du kan hjelpe deg selv å overvinne røykesug, slik at du kan styre unna sigaretter.

Andre abstinenssymptomer

Du kan oppleve andre nikotinabstinenssymptomer som angst, frustrasjon, tap av konsentrasjon, økt appetitt og dårlig humør. Men ikke få panikk, disse symptomene er helt normale etter røykeslutt, og vil avta over tid! Symptomene er vanligvis mest intense den første uken etter siste sigarett. Derfor er det lurt å forsøke å komme seg gjennom den tøffe første uken – hvorfor ikke ta Nicorette® første uken uten røyk?

Nikotinerstatningsprodukter som Nicorette®, demper disse abstinenssymptomene, slik at du ikke blir plaget i hverdagen.

Finn produkter som kan passe til deg.