Bærekraft

For Nicorette® er bærekraft en kjerneverdi når det kommer til produksjon av nikotinerstatningsprodukter.

Bærekraftig skogbruk

Forest stewardship council ceritified

Nicorette® er forpliktet til å ivareta miljøet ved å utvikle mer bærekraftige produkter og emballasje. Derfor er alle Nicorettes® emballasje* fra bærekraftig forvaltede og Forest Stewardship Council (FSC)-sertifiserte skoger.

Dette anses som gullstandarden for sertifiseringen av bærekraftig tømmer. Standarden for sertifiseringen er utviklet av et bredt spekter av organisasjoner, inkludert miljø- og menneskerettighetsaktivister og representanter for skogprodukter. Til dags dato tar FSC hånd om over 211 millioner hektar land.

Sunn skog bidrar til klimastabilisering, rikt biologisk mangfold og menneskers helse – og vi er stolte av å støtte beskyttelsen av skog.

*unntatt Nicorette® nikotinplaster som skal implementere FSC-emballasje i 2023.

Sustainable sourcing

Bærekraftig innkjøp:

ll Nicorettes emballasje er produsert av tømmer fra sertifisert bærekraftig skog.

Reduserer plastforbruket

Resirkulert materiale

Resirkulert materiale refererer til plast som PET, PP og HDPE. Denne plasten er resirkulert og deretter reprosessert til en harpiks som brukes til å lage ny emballasje. Enkelt sagt er det brukt emballasje som får et nytt liv.

Bruk av PCR-materiale hjelper miljøet fordi helt ny plast vanligvis lages med fossilt brensel. Dette betyr at gjenvinning av plast har enorme fordeler for miljøet.
Nicorettes® team jobber med å implementere PCR-materiale på all emballasjen vår.

PVC-fri

Polyvinylklorid (PVC) er verdens tredje mest produserte syntetiske polymer av plast. PVC har en negativ effekt på miljøet fordi det påvirker ozonlaget og vannkilder.
Nicorettes® team jobber med å fjerne PVC i alle våre produkter.